Nieuws

Auditie Beauty en het Beest

Afgelopen zondag was het zover, de auditie van Beauty en het Beest in Utrecht. Meer dan 140 kinderen hebben deelgenomen aan de auditie Beauty en het Beest. Uiteindelijk zijn 40 kinderen selecteert, waaronder ook mijn broertje en ik. Beauty en het Beest is een muzikale spektakel met dans. Tijdens de kerstvakantie is deze voorstelling te zien in het Stadsschouwburg te Utrecht.

monster of prins?
Welk meisje heeft de moed om een monster te kussen? Stel je voor, zo vies en plakkerig, zo donker en dik. Echt afstotelijk. Maar soms moet je doorzetten. Terwijl ze achter een pratend paard aanrent, raakt Beauty verdwaald in een wereld van kwaadaardige kinderen en goedhartige helpers. Ze plukt aardbeien in de sneeuw, slaapt bij een poel en danst uren op het mos. En maar volhouden, totdat het monster een prins wil worden. Een betoverend liefdesverhaal voor iedereen van 8 tot 108! Wil jij ook naar de voorstelling?

Kaarten te koop via Stadsschouwburg in Utrecht.

www.maastd.nlwww.nederlandskamerkoorwww.stadsschouwburg-utrecht.nl

 

Media:

https://www.stadsbladutrecht.nl/nieuws/cultuur/266496/jonge-acteurs-beauty-en-het-beest-presenteren-zich-in-stadsschouwburg-utrecht

https://www.ad.nl/utrecht/spanning-op-de-gezichtjes-tijdens-auditie-voor-beauty-en-het-beest~a79942de/

http://rtvstichtsevecht.nl/artikel/79262826/kinderen-uit-stichtse-vecht-zijn-geselecteerd-voor-beauty-en-het-beest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *