Nieuws

Il Bosco Dell’amore

Dit zijn de meiden die mee gaan dansen in de grote Opera productie! Il Bosco dell Amore, eind augustus en begin september. Gisteravond was de auditie. Spannend!
De meiden kregen meteen de uitslag en ik zit erbij. Sommige teleurgesteld, sommige blij. De regisseur Jos Groenier die ook aanwezig was, was heel blij met de meiden. Nu aan de slag met repeteren….. 

De meiden hebben veel gerepeteerd en de laatste twee weken voor de voorstelling bijna elke dag tot 23:00 uur samen met de gehele cast.

 

Dit jaar is gekozen voor een opera van Franceco Cavalli; Gli amori d’Apollo e di
Dafne. Voor de muzikale belevenis en de bijzondere locatie is deze opera aangepast
en omgedoopt in “IL BOSCO DELL’ AMORE”. Het verhaal gaat over de machtige god
Apollo, zo een die alles al heeft en alles kan krijgen, maar ruzie heeft met Venus, de
godin van de Liefde. Zij geeft haar zoon Amor (in onze voorstelling is het dochter Amore) de opdracht Apollo met een van zijn pijlen te verwonden, waardoor hij hevig verliefd wordt op de nimph Dafne “Donij van Doorn”.

Jos Groenier- regisseur         Presentatie: Dieuwertje Blok        

Wij kijken terug op 6 voorstellingen waar we heel hard voor hebben getraind. Een mooie ervaring rijker en een hechte band onder de dansers maar ook onder de rest van de cast.

Eén reactie

  • Een gast

    Ik ben bij deze voorstelling wezen kijken maar mijn complimenten aan de dansers, jullie waren echt een aanvulling bij deze voorstelling. Een genot om naar te kijken.

    Een gast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *