• 06-14358603
  • info@chaliyah.nl

Nieuws

2de prijs Nederlandse Kampioenschappen Dancestars

Vandaag was ik samen met mijn duo maatje onderweg naar Hilversum. Yes we zijn geselecteerd voor de Nederlandse Kampioenschappen en natuurlijk gaan wij even laten zien wat we in huis hebben. En dat mocht ook wel blijken. Na een toffe dans waarin we ons helemaal hebben gegeven kregen we eindelijk te horen dat wij 2de zijn geworden.

2DE NEDERLANDSE KAMIOENSCHAPPEN

Danswedstrijd in Belgie

31 Maart 2019 was het zover een danswedstrijd in Belgie. Ik ben zeer benieuwd naar de tegenstanders aangezien ik had vernomen dat het niveau in Belgie hoger ligt als in Nederland. Inmiddels kan ik dat ook bevestigen.  Het niveau ligt inderdaad hoger en dat maakt dat ik daarom met trots kan vertellen dat ik met mijn solo als mijn duo met Lisa 3de ben geworden van Belgie.

Model – Jump-in Utrecht

Wow, wat was dat nice. Vanavond hadden wij een samenwerking met FotoStudioXL & Jump-in waarbij ik model mocht zijn. Er werd namelijk een fotografiecursus voor gevorderden. Zo een avond vraagt natuurlijk om een groepsfoto!

We kunnen niet wachten op het resultaat! Dank je wel alle fotografen ik heb al mooie shots gezien

Dancestars Zutphen 3de Prijs

Vandaag gingen wij met ons team DC Dancers opweg naar Zutphen voor een danswestrijd in de categorie Open. Andere mensen noemde ons de Spice Girls vanwege onze mooie pakjes, ook al hebben wij geen mix van de Spice Girls.

Eindelijk de prijsuitreiking…… en wij hebben de derde plaats te pakken met als verbeterpunt dat we nog meet formatiewisselingen moeten doen. Nou daar gaan we aan werken 🙂